15.06.2022.

12:46

Foto: printscreen

Vesti

Kako vas više nije sramota da stalno ponavljate laži i da se pravite naivni?!?

U tajkunskom listu "Danas" juče je objavljen tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović i u kome je po ko zna koji put napadnut sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić. Ni to im nije bilo dovoljno, pa je Obradović bio i gost u jutarnjem programu N1. Ipak, novinarka N1 upitala je danas predsednika Srbije kada su oni to napadali njegovog sina Danila Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nakon otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda prokomentarisao napade na njegovog sina Danila od strane tajkunskih medija.

– Što se tiče napada na mog sina, šta da vam kažem, više govore o sebi pošto ga "ne napadaju" više ni za šta. Kako su rekli, ja diskriminišem Novu S, N1. Diskriminišem ih tako što im svaki dan odgovaram na pitanje. Napadali su mnogo puta. Sad da li je Nova S ili N1, vlasnik je isti – rekao je predsednik, a novinarka N1 bez imalo srama i stida upitala: 

- A kada smo ga mi to napadali?!

Da je ovo samo još jedna od manipulacija i pokušaja obmane građana dokazuje i da je portal N1 jutros preneo izjavu Vukašina Obradovića iz Danasa, autora jučerašnjeg teksta pod naslovom Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić, koji je gostovao u jutarnjem programu N1 i govorio upravo o Danilu Vučiću. 

Očigledno je da tajkunske medije i novinare nije sramota da stalno ponavljaju laži i da se prave naivni! 

Informer

Podsetimo, u pomenutom tekstu tajkunskog lista Danas još jednom je izneseno niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina Danila Vučića, a napravljena je i paralela sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara.

Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao.

Ipak, na kraju teksta se nalazi rečenica koja je pokazala da tajkunski mediji zaista nemaju srama: "Danila Vučića medijski zloupotrebljava, i to u političke svrhe, jedino njegov otac i niko drugi".

Ovim su potvrdili da njihova mržnja zaista ne poznaje granice, pa da se tako ne libe da iznesu potpuno sumanute laži na račun predsednika i njegove porodice. Naravno, građanima je jasno da je cilj tajkunskih medija da preko porodice zapravo udare na predsednika Vučića, jer im smeta jaka i uspešna Srbija koju je stvorio.

Informer

Ipak, najsramnije od svega je što tajkunski mediji besomučno lažu da ne napadaju porodicu predsednika Vučića, uprkos činjenici da je na portalu Nova S za samo dve godine postojanja objavljeno čak 85 tekstova u kojima je bio tema ili je samo pomenut (tagovan) Danilo Vučić, dok je izbrojano ukupno 89 tekstova u kojima se pominje brat srpskog predsednika Andrej Vučić.

Informer