23.06.2022.

12:46

Foto: Tanjug

Vesti

JOŠ JEDNA SRAMNA KAMPANJA USTAŠA, NE PRESTAJU SA LAŽIMA! Istina je potpuno drugačija - Vučić se ni sa kim ne obračunava, nego ne da na Srbiju i naš narod!

Hrvatski portal Indeks objavio je skandalozan tekst sa naslovom Vučić se u Briselu obračunava s Hrvatskom: Neće njihov premijer i predsednik…, dok Jutarnji list piše: Vučić se u Briselu bavi Hrvatskom: Neće njihov premijer i predsednik voditi politiku Srbije.

Ovi napadi dolaze zbog toga što je predsednik Vučić jasno odgovorio hrvatskim novinarima koji su ga u Briselu pitali kako komentariše izjave predsednika i premijera Hrvatske, Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića, koji kažu da Srbija ne može da sedi na dve stolice.

– Srećom, ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije i njenoj budućnosti, već građani Srbije koji su izabrali svoje rukovodstvo. Srbija ima jednu stolicu, a to je srpska stolica! – poručio je Vučić.

Naravno da nema sumnje da ustaški mediji lažu i da je jasno da se Vučić ni sa kim ne obračunava, nego ne da na Srbiju i narod Srbije!

Informer