26.06.2022.

22:58

Foto: Printscreen

Vesti

MINISTAR MALI ZAGRMEO: TO JE NEDOPUSTIVO! Gosti Hit Tvita o prisluškivanju predsednika Srbije i iskazima Stefanovića i Hrkalović! (VIDEO)

Hrkalović se u Sektoru unutrašnje kontrole zadržala šest sati i po izlasku nije dala izjavu za medije. Stefanović je novinarima rekao da "je odgovorio na sva pitanja policije".

Inače, Hrkalović je optužila Stefanovića i za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i saradnju sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka kojoj je u toku suđenje za najteža krivična dela. Stefanović je 21. juna odgovorio na optužbe bivše saradnice da nije kriminalac i da nije izvršio neko krivično delo.

U međuvremenu je Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo da tvrdnje Hrkalović nemaju nikakvu dokaznu snagu, te da se ne mogu smatrati relevantnim i verodostojnim.

- O prisluškivanju nije rekao nijednu reč. Odakle on na ministarskoj funkciji? - rekao je Šešelj.

- U ovom trenutku je najvažnije da se ova stvar istera do kraja. Sa jedne strane imate teške optužbe. Svašta smo imali priliku da čujemo izjave sa ove strane. Kada je samo prisluškivanje u pitanju, to je moj lični stav, smatram da je to nedopustivo, pogotovu osobi koja ima toliko poverenje građana. Smatram i verujem da će institucije da urade svoj posao do kraja - rekao je Mali.