28.06.2022.

08:39

Foto: Tanjug/printscreen

Vesti

"KRENULA GAMAD... POKVARENI, ZLI, PODMUKLI..."! Mrzitelj Srba nastrašnije izvređao narod samo zato što ŽELI VAUČER ZA ODMOR U SVOJOJ ZEMLJI!

Tako je izvesni Srđan Preković napisao na svom Tviter nalogu sramnu objavu u kojoj vređa sve one koji su krenuli u pošte po vaučere za odmor u Srbiji.

"Od jutros redovi u poštama širom Srbije, krenula gamad po vaučere, samo da je neki car i čvajdica, neka sitnurija neka bude samo da je džabe. Pokvareni, zli, podmukli, jajare, secikese i sitne duše. Puna ih je ova jadna zemlja, zato isti kao oni i vladaju ovde decenijama. Jebovampasmater", napisao je Preković na Tviteru. 

Informer

Ovo je još jedan pokazatelj da uprkos naporima predsednika Srbije da narodu izađe u susret na sve moguće načine i Srbiju učini još lepšim mestom za život, nekolicina mrzitelja Srba koja uvek pronađe način da udari na sve što je dobro, jer im je pristojna, napredna i moćna Srbija bolna rana, očigledno ne razume da je narod odavno prozreo njihove namere i da mržnja koju seju na svakodnevnom nivou deluje isključivo kontraproduktivno po njih same.