12.07.2022.

11:42

Foto: printscreen

Vesti

Ludilo tajkunskih medija! Prenose ustaške savete iz Oluje koje daju ukrajincima i pljuju državu Srbiju jer je organizovala doček Novaka Đokovića!

 

Portal Nova preneo je danas tekst ustaškog portala Jutarnji list u kojem se ukrajinci savetuju da urade isto što su i Hrvati u Oluji. Tekst je na ovom tajkunskom portalu objavljen pod naslovom Ukrajinci, uradite što i Hrvati u Oluji i preokrenuće rat, ali ovo je uslov.

Akcija "Oluja" predstavlja najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata, kada je 300.000 Srba proterano, a više od 5.000 ubijeno, i savetuju Ukrajince da učine isto? 

Informer

Da stvar bude još gora, N1, još jedan tajkunski portal, preneo je jutros reči kolumniste portala Peščanik Dejana Ilića: Doček Novaka, a ne Srebrenica – manjak dobrog ukusa, šaljemo loše poruke

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću sinoć je organizovan doček u Beogradu posle osvojene titule na Vimbldonu.

Tajkunskoj televiziji i portalu N1 nije se svidelo to što je srpskom teniseru koji je osvojio Vimbldon organizovan doček u Beogradu, pa su brže bolje skočili da osude slavlje posvećeno najboljem sportisti svih vremena. Verovatno zbog toga što je Srbin, a to oni ne vole. Ono bi radije da se na Srbe stavi žig genocidnog naroda.

Informer

N1 očigledno poručuje da ne treba da slavimo Novaka, već da pljunemo na svoj narod i istoriju. Stravična mržnja prema sopstvenom narodu, kakva nije zabeležena verovatno nigde, sve više uzima maha. Dele se ustaški saveti, a prezire najbolji sportista, samo zato što je ponosni Srbin.