18.07.2022.

11:29

Foto: Fotoilustracija

Vesti

HRVATI POKUŠALI DA SE ODBRANE OD NEODBRANJIVOG! Lažljivi tabloidi ustaše Andreja Plenkovića jedan od generatora krize!

Nakon niza jučerašnjih vesti u ustaškim lažljivim medijima koje pritom sve počinju sa istim naslovom – da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hteo da izazove haos, što je jasan pokazatelj da su puštene iz istog centra i da ih je pustila ustaška obaveštajna služba, danas isti ti lažljivi mediji ustaše Andreja Plenkovića pokušavaju da preokrenu situaciju u svoju korist i okrive Srbiju i srpske medije da odrađuju prljav posao, ali je istina potpuno drugačija!

Hrvatski Jutarnji list objavio je vest u kome tvrde da srpski mediji ne prestaju da izveštavaju o ustašama i skandaloznoj odluci Hrvatske koja je zabranila predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac i oda poštu stradalim žrtvama, očigledno zaboravljajući da su Plenkovićevi lažljivi mediji generatori krize i da su upravo oni juče prvi pokrenuli seriju napada na srpskog šefa države!

Prvi tekstovi lažljivih tabloida objavljeni su na portalima u 7.30, 8.09 i 8.26… 

Ovo je samo još jedan pokazatelj da Hrvati na sve načije pokušavaju da obmanu narod i istinu odvuku na potpuno drugu stranu, ali je jedina istina da srpski mediji nisu ništa započeli i da predsednik Vučić nije upravljao nikakvim medijskim napadima već su lažljivi tabloidi ustaše Plenkovića dobili naredbu da se napravi javni skandal, da se brane od neodbranjivog i da izazivaju haos!

Uverite se i sami. 

Informer

Informer

Informer

Podsetimo, ustaški mediji od juče vode kampanju da je Vučić hteo da izazove haos i kako je njegov potez polaganje cveća i minut ćutanja užasan. I više je nego očigledno da se plaše Jasenovačke tišine i onoga što bi posle toga mogao reći Vučić, o čemu možete čitati u ovoj vesti.

Pravi razlog zabranjivanja Vučiću da položi cvet u Jasenovcu saznajte na ovom linku