20.07.2022.

13:13

Foto: printscreen

Vesti

U TABLOIDU "DANAS" TOTALNO PROLUPALI! U istom broju TVRDE DVE POTPUNO RAZLIČITE STVARI!

 

Dok se Vidojković svi silama borio da objasni čitaocima da je avion koji je poleteo iz Srbije i srušio se u Kavali leteo za Ukrajinu i tamo nosio oružje, uredništvo Danasa objavilo je u istom broju, na strani broj 4, vest pod naslovom Marko Martinjuk: Srbija ne prodaje oružje Ukrajini.

I šta reći posle ovoga... Očigledno više ne znaju gde udaraju! Totalno su se pogubili u svojim mutljavinama i lažima! 

Informer

Informer

Podsetimo, ministar odbrane Nebojša Stefanović se oglasio jutro nakon što se ukrajinski avion koji je poleteo iz Srbije srušio u Grčkoj, u Kavali, i rekao da je avion prevozio 11,5 tona robe naše namenske industrije privatne firme "Valir", koja se sastojala od osvetljavajućih minobacačkih mina i školskih mina, ka krajnjem kupcu Bangladešu.

"Kupac je bilo Ministarstvo odbrane Bangladeša, kao dozvoljeni krajnji kupac i let je imao rutu Niš sa tehničkim sletanjima u Amanu, Ahmad Abadu i planirano je da sleti u Daku kao krajnja destinacija", kazao je ministar.

Primetio je da je jedan deo medija, kako domaćih, tako i iz inostranstva, juče počeo da spekuliše i daje netačne informacije o tome kako je tim letom transportovano naoružanje iz Srbije u Ukrajinu i istakao da je to netačno.

"To je potpuno netačno i zlonamerno i nije prvi put da se tako nešto dešava", kazao je Stefanović.