21.07.2022.

10:10

Foto: printscreen

Vesti

ČEDA JOVANOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE O ZVEZDANU JOVANOVIĆU I UBISTVU ĐINĐIĆA! Taj čovek je životinja, plan je bio da smaknu Zorana, pa MENE!

Jovanović je rekao i da je knjiga Milorada Lukovića Legije puna neistna, a da se nedavno izašla knjiga Sretka Kalinića poklapa sa činjenicama.

Informer

Zvezdan Jovanović

Govoreći o Zvezdanu Jovanoviću, Čeda je rekao:

- Taj čovek je životinja i zver. Kalinić je napisao knjigu, sa tim je počeo i (Milorad Ulemek) Legija, koji laže. Kalinićeva knjiga se poklapa sa istinom. Zvezdan Jovanović je voleo da uđe na Kosovo i puca u životinje koje bi ostavljao posle da se muče do smrti - kaže Jovanović za Kurir TV.

Informer

Zoran Đinđić

Čedomir Jovanović je naveo da je plan bio da budu likvidirani i on i Zoran Đinđić.

- Sa ove distance sve je neverovatno i ne možete da nađete jedan adekvatan argument za sistem obezbeđenja. Ja sam sticajem okolnosti preživeo, inspektor Slobodan Pažin, koji je bio infiltriran u njihov klan ispostavilo se da je počeo da radi za zemunski klan, a u CZ-u je odgovorio da je to radio zbog para. Ali on je rekao da ako "Malog" ubijete (Čedu Jovanovića), Zoran će se svetiti, ubijte prvo Zorana, pa onda "Malog" - priča Čeda Jovanović.

Bonus video: