24.07.2022.

09:11

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Ova slika nas vraća u izvorne lepote srpskog sela, u domaću atmosferu obojenu predivnim pogledom na bajkovite proplanku!

Ova slika nas vraća u izvorne lepote srpskog sela, u domaću atmosferu obojenu predivnim pogledom na bajkovite proplanku. Fotografiju je snimila Aleksandra Bakić, a napravljena je u mestu Stave, u opštini Krupanj. Čestitamo Aleksandri na predivnoj slici, a od vas i dalje očekujemo fotografije iz svih krajeva naše najlepše!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio jenpozic poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

- Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav. Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - napisao je predsednik uz fotografiju konkursa.