29.07.2022.

07:19

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Upravo Reri ostrvio se na predsednika Srbije i kada je bila aktuelna izmena Zakona o vodama, pa su tako putem svojih medijskih servisa zatrpavali javni prostor otvorenim pismima adresiranim na predsednika Aleksandra Vučića.

Sada je već očigledno da je ovoj i sličnim organizacijama trn u oku svaki korak napred koji ka sopstvenoj modernizaciji napravi Srbija.

Informer

Danas je to Vrnjački panoramski točak, koji predstavlja minijaturu sličnih atrakcije u Beču, Budimpešti, Istanbulu. Izgradnja panoramskog točka u Vrnjačkoj Banji izmestila je održavanje festivala Love fest tokom kojeg se svake godine zagađuje gradsko jezero i to od strane više od 30 hiljada ljudi, posle kojih se šteta sanira, a đubre skuplja mesecima.

Dakle, i laiku je jasno da panoramski točak ni na koji način ne ugrožava ekologiju u Banji, šta-više, doprinosi očuvanju jezera konačnim  izmeštanjem festivala na mesto udaljeno od izvorišta mineralne vode "Jezero" što je bio jedan od ciljeva opštinske uprave, budući da godinama unazad traže pogodnu lokaciju za najpoznatiji muzički festival u Vrnjačkoj Banji.

Informer

Ovo je jedan u nizu orkestriranih napada na državni vrh Srbije, kao što su to bile blokade puteva, razni protesti i divljanja, pod izgovorom zaštite i očuvanja životne sredine, sa "potpisom" istih finansijera koji kroz svoje ovdašnje agenture pokušavaju da unište i uruše sve što je sprsko i napredno.