30.07.2022.

21:31

Foto: ATAIMAGES

Vesti

USTAŠE UMIRU OD MUKE! Vode OČAJNIČKU kampanju protiv Vučića i Sančeza! (FOTO)

Ustaše ne prestaju sa verbalnim terorom i napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ovog puta ostrašćeni i ogrezli u mržnji zbog istorijskog dolaska velikog prijatelja naše zemlje, španskog premijera Pedra Sančeza.

Naime, Vučić je nakon jučerašnje ceremonije dočeka i sastanka, ugostio Sančeza na večeri na kojoj je atmosferu upotpunila pevačica Jelena Tomašević, a predsednik je na Instagramu objavio nekoliko fotografija kojom je pokazao prijatnu atmosferu u Beogradu.

Informer

Mediji u Hrvatskoj, vođeni ustaškim režimom Andreja Plenkovića videli su ovu situaciju kao priliku da ismevaju predsednika Vučića nazivajući večeru “romantičnom”, što je jasan pokazatelj da zbog odluke Sančeza da boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, “umiru” od muke, sujetni i ljubomorni jer je Vučić jedini predsednik u Srbiji koji je imao čast da ugosti španskog premijera.

Informer

Vučićevo dobro vođenje politike očigledno predstavlja velike muke za ustaše, koje su prvo govorile da je Vučić zločinac, zatim da nije, pa da je kriv u slučaju Jasenovca, pa nije, a kada su im sve namere da ocrne našeg predsednika propale, sada vode očajničku kampanju protiv Sančeza i njega, jer za razliku od Hrvata Srbi su gostoljubiv narod koji velikodušno dočekuje sve koji žele dobro našoj zemlji i sve one koji poštuju teritorijalni integritet Srbije, a to je svakako Španija.

Informer

Ovaj gest je još jedan pokazatelj sumanutog ludila srbomrzaca koji na sve moguće načine pokušavaju da ospore uspehe koje Srbija, zajedno sa predsednikom Vučićem gotovo svakodnevno niže. Njima će srpski predsednik očigledno biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku kojom svom narodu i zemlji osigurava svetlu i bolju budućnost.