01.08.2022.

22:21

Foto: printscreen

Vesti

DOGAĐAJI NA KIM SU NEKA VRSTA TELEVIZIJSKE SAPUNICE! Bokan bez dlaka na jeziku: Glavni glumci su NATO oficiri, dok su šiptari statisti, a mi...

- Događanja na KIM možemo da gledamo na razne načine, to je neka vrsta televizijske sapunice u režiji i produkciji Engleske i Amerike. Glavni glumci su NATO-ovi oficiri, a sporedni glumci i statiski su šiptari. Mi smo u toj seriji negativci - izjavio je on.

Kako je objasnio, promena okolnosti u svetu nama ide u prilog, to razume Kurti koji dobro zna da mu ističe vreme, da one okolnosti koje su imali 1999. godine i nekoliko godina posle 5. oktobra 2000. da te okolnosti nestaju i da im se sa te strane bliži scenario realnosti na terenu, a ne samo o tome što oni požele.

- Videli smo kako Grenel reaguje, kojim rečima on komentariše to neodgovorno ponašanje Kurtija i njegove ekipe - rekao je Bokan i dodao:

- Ucenjivačka politika i strategija je ipak malo popustila, a i Evropa ima svoje probleme, čeka ih zima bez energenata.

Naglasio je da očekuje mnogo bolje vreme.

- Mi nećemo biti poslednji na spisku prijatelja novih gospodara sveta koji se pojavljuju, nego ćemo biti među prvim njihovim saradnicima, a ovi oko nas neka razmiljaju o tome dokle su doveli svoje potomstvo. 

Izjavio je kako misli da Vučić nikada neće dati Kosovo, da nikada nećemo ući u NATO, nećemo uvesti sankcije Rusiji, nećemo priznati Srebrenicu kao tobož genocid.

- Siguran sam da će Jasenovac zauzeti ono mesto u našem pamćenju, ali u pamćenju i znanju Evrope. Siguran sam da ćemo snimati filmove o Jasenovcu i svemu onome što se tamo dešavalo. Predsednik Vučić ima moju podršku.