07.08.2022.

12:26

Foto: printscreen Twitter

Vesti

Ustaša PLENKOVIĆ POTPUNO POLUDEO i naredio najbrutalnije napade protiv predsednika Srbije: Ako se zarati između Hrvatske i Srbije, jedini krivac biće Vučić!

 

Ovim je jasno da su proustaški mediji sa svojim mentorom Plenkovićem potpuno poludeli i ne mare ni za kakve novinarske kodekse, a pokazali su da su oni ti koji forsiraju ratno zapaljivu politiku između dve države.

Srbija i srpski mediji se ne bave Hrvatskom, koja grca u sve većim problemima, ali zato proustaški mediji ne propuštaju priliku da svako malo započnu novu medijsku kampanju usmerenu protiv naše zemlje i predsednika Vučića.

“Večernji.hr” objavio je vest sa naslovom “Kada su u Beogradu ubili Stjepana Radića, u Hrvatskoj nije bilo nijednog ustaše” u kom je bezobzirno objavljen niz laži i dezinformacija, a na kraju teksta piše da će Vučić biti kriv za eventualni rat.

Informer

Poludelim ustaškim medijima postavlja se samo jedno pitanje , da li od svoje ludosti i ljubomore ka Srbiji vide da upravo oni prizivaju i priželjkuju ratne odnose između dve zemlje.