09.08.2022.

11:26

Foto: beta/printscreen

Vesti

Vučić samo tražio da položi cvet, pa im postao noćna mora! USTAŠI PLENKOVIĆU SADA FALE SRBI NA MORU

Oni su preneli prošlonedeljni izveštaj direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandra Seničića u kom se jasno vidi koliko je mala posećenost Srba u Hrvatskoj ovog leta.

– Prema prošlonedeljnom izveštaju direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandra Seničića. Grčka i Turska ovog leta su najpopularnije destinacije za građane Srbije, zatim slede Bugarska, Crna Gora, Albanija i Egipat, a u Hrvatskoj bi broj ovog leta trebao biti između 35 i 40 hiljada, što je malo i pokazuje koliki je stupanj nepoverenja između Srba i Hrvata.

Naravno, ovo se nije desilo samo od sebe. Svesni su i Hrvati, sa svojim predvodnikom ustašom premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem, da to što su zabranili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da poseti Jasenovac jeste uticalo i na narod u Srbiji da uzvrati nepoverenjem prema odlasku u Hrvatsku na more ove godine.

Vučić je tražio samo da položi cvet na spomeniku u Jasenovcu, a sad je Hrvatima postao noćna mora. Plenković u očaju gleda na teritoriju Jadranskog mora u Hrvatskoj kako je mala poseta ljudi iz Srbije, a hrvatski turizam značajno opada.

Informer