10.08.2022.

10:55

Foto: Reuters/printscreen

Vesti

Poglavnik Plenković nezadovoljan činjenicama, pa naredio MEDIJIMA DA PIŠU LAŽI! POKUŠAVA DA POPRAVI ONO ŠTO JE SAM UNIŠTIO!

Samo dan nakon što se u ustaškim medijima pojavila vest kako se broj turista iz Srbije u Hrvatskoj smanjio, kod istih se ploča okrenula, pa sada predvođeni poglavnikom premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem pričaju kako je ipak sve odlično.

To je Plenkovićeva kontrola štete, jer je njegova krivica i poraz to što je Srba u Hrvatskoj sve manje, pa je u panici naručio tekst pod naslovom Srbe odvraćaju od ljetovanja u Hrvatskoj, a njih nikad više u kome pokušava da predstavi kako je sve odlično i da je Srba u Hrvatskoj nikad više. Ipak, nisu objasnili ko to ili šta to odvraća srpske turiste da idu Hrvatsku. Ostaje pitanje da li ih odvraća to što se Hrvati prave nemi pred svojim zločinima, pa još i zabranjuju potomcima svojih žrtava da iskažu poštovanje.

Da je ovo samo pokušaj Plenkovića da popravi ono što je sam svojim postupcima pokvario govori i izveštaj direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandra Seničića u kom se jasno vidi koliko je mala posećenost Srba u Hrvatskoj ovog leta.

– Prema prošlonedeljnom izveštaju direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandra Seničića. Grčka i Turska ovog leta su najpopularnije destinacije za građane Srbije, zatim slede Bugarska, Crna Gora, Albanija i Egipat, a u Hrvatskoj bi broj ovog leta trebao biti između 35 i 40 hiljada, što je malo i pokazuje koliki je stupanj nepoverenja između Srba i Hrvata - rekao je Seničić.

Podsetimo, juče je hrvatski portal Jutarnji.hr objavio je vest sa naslovom Akcija Vučićevih medija pod nazivom "Hrvatska – carstvo zla" ipak je uspela. Barem kad su u pitanju obični ljudi, u kom su istakli da im je smanjena poseta Srba na primorju.

Očigledno je da ustaše više ne znaju ni šta hoće ni gde udaraju... 

Informer

printscreen

Kako bi bio siguran da će uspeti u svojoj nameri izvrtanja realnosti, ustaša Plenković je obezbedio i dodatno pojačanje. Kao po starom običaju, Šolakov medij N1 je sve to brže-bolje promovisao na svom portalu - Večernji list: Rekordan broj srpskih turista na letovanju u Hrvatskoj

Ovo je samo još jedan od pokazatelja da poglavnik Plenković kontroliše bukvalno sve medije i da on stoji iza cele hajke na Srbiju i Aleksandra Vučića, a sve uz podrsku tajkunskih medija iz Beograda.

Svesne su ustaše vrlo dobro da to što su zabranili predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac jeste uticalo i na narod u Srbiji da uzvrati nepoverenjem prema odlasku u Hrvatsku na more ove godine.

Vučić je tražio samo da položi cvet na spomeniku u Jasenovcu, a sad je ustašama postao noćna mora, pa sramna kampanja protiv njega poprima neshvatljive razmere.

Kao što smo već pisali, u toku je brutalna medijska kampanja iz Hrvatske kojom se napada Vučić. Tamošnji mediji, instruisani idejama Andreja Plenkovića, svakog dana izmišljaju nove laži i trude se da time naškode predsedniku Srbije.

Informer