12.08.2022.

10:54

Foto: printscreen

Vesti

SRAMOTA ZA JAVNI MEDIJSKI SERVIS SVIH GRAĐANA! RTS gori prema državi od N1! DNO DNA!

Tajkunski medij N1 i Radio Televizija Srbije identično izveštavaju o poljoprivrednicima kojima država daje subvencije o kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio u jučerašnjem obraćanju rekavši da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto. O čemu je još predsednik juče govorio pročitajte u OVOJ VESTI.

Na osnovu ovakvog izveštavanja RTS, odnosno fabrikovanja vesti, izgleda da je i javni servis krenuo stopama tajkunskih medija koji svojim autošovinističkim tekstovima rade na uništavanju države Srbije.

Informer

Podsetimo, predsednik Vučić je raskrinkao laži koje se šire društvenim mrežama i tajkunskim medijima i istakao da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto.

– Živimo u eri socijalnih mreža, eri kada je svakome dozvoljeno da bude bahat, arogantan i bezobziran prema državi. Subvencije u poljoprivredi su pre 10-12 godina bile 14 milijardi, a danas su 51 milijardu. 370 odsto veći skok i nikad nije dosta, 500 miliona evra mi subvencionišemo. I vi podržavate sve to. Da bude veća cena ulja, vi biste izdavali saopštenja protiv nas što vam je veća cena ulja. Stanite malo, ljudi. Ne radi klima nekom u kući, kriva Srbija. Vi stanete i ne verujete šta možete da čujete – rekao je Vučić.