13.08.2022.

11:45

Foto: printscreen

Vesti

HRVATI NISU MOGLI DA PADNU NIŽE OD OVOGA! JASENOVAC NAZIVAJU "AKVA PARKOM"! Ustaški mediji i njihovi komentatori sve su sami rekli u nekoliko rečenica!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da više desetina hiljada ljudi svake godine letuje u Hrvatskoj, a da je njegov lični stav da "dok je živ" neće ići tamo na more i objasnio da je izgleda njegov najveći greh što ne želi da letuje u Hrvatskoj, već želi da poseti Jasenovac i oda počast žrtvama, što je hrvatski portal na najbedniji način ismejao pokušavajući na taj način da pobegne od suštine onoga što je Vučić ustašama sasuo u lice.

Ustaški portal 24sata.hr objavio je vest Aleksandar Vučić: "Dok sam živ neću ići u Hrvatsku na more", sramnom ilustracijom, gde su preneli sinoćnje reči predsednika Srbije, očigledno pokušavajući da ismeju srpskog predsednika!  

- Oni koji već letuju tamo su time iskazali svoj stav o svemu, moj stav je da ja tamo ne bih letovao i to je u redu, svako ima svoje mišljenje, i to je suština demokratskog društva - rekao je Vučić sinoć u emisiji Prva tema.

On je dodao da nije hteo da ide na more, već u Jasenovac, da pokaže poštovanje prema žrtvama i da je ponovo tražio da poseti to mesto stradanja, ali da se s tim ništa nije dogodilo.

Informer

Ustaški mediji i njihovi komentatori obrušili su se zbog ovoga na predsednika Vučića i sve su sami o sebi rekli u nekoliko rečenica!

Jedan od komentatora ispod sramne vesti na portalu 24sata.hr je bedno napisao o "akva parku Jasenovac”, čime se najjasnije vidi da podsmeh prema žrtvama u Jasenovcu podjednako gaje i Plenkovićeva vlada i njegovi mediji, ali i građani koji ga u Hrvatskoj podržavaju!

Informer

Dokle god Vučić bude pričao o srpskim žrtvama, dotle će ustaše voditi sramnu kampanju protiv njega i protiv Srbije koja više ne ćuti dok pokušavaju da je ponize.

Ustaše se očigledno nikada neće pomiriti sa činjenicom da dobra politika koju vodi srpski šef države, svom narodu osigurava isključivo mirnu, stabilnu i svetlu budućnost!