14.08.2022.

09:46

Foto:

Vesti

Nepismeno i lažljivo, ali je namera jasna: Učiniti sve da se Vučić spreči da poseti Jasenovac i položi cvet!

 

Jadranka Kosor je predsednika Vučića napala na Tviteru i pokazala da je nepismena, ali i još jednom potvrdila da joj je vlasnik bljuvotine "Tabloid", Milovan Brkić, glavni izvor i inspiracija.

Informer

Već hiljadu puta ponovljenu laž da je Vučić nosio pivo bilo kome (tu laž je čak i hrvatski portal Index.hr demantovao još davne 2018. godine) verovatno je opet doglavnici došapnuo Brkić.

Informer

Isto tako, Vučić nije nosio nikakve puške iznad Sarajeva, niti je predsednik Srbije ikada pucao na bilo koga, to su činili njegovoj porodici, njegovim precima. Zna to i doglavnica Kosor, jer da je drugačije iznela bi dokaze za to, a mi je pozivamo da nam ih svakako dostavi ako ih ikada bude imala. I naravno da neće. I, naravno da je to sve svima odavno jasno. I nije u tome poenta. Smisao je poručiti Vučiću i Srbiji da ustaše ne žele da se suoče sa istinom i da je Vučiću zabranjeno da položi cvet u Jasenovcu.

Doglavnica poglavnika Plenkovića uvek je bila tu za najprljavije poslove i najbednije laži, u to nema sumnje. Ali lažima se više ne moze sakriti i prekriti istina o ustaškim monstrumima!