16.08.2022.

23:01

Foto: printscreen

Vesti

SMETA IM SNAŽNA I MOĆNA SRBIJA! Pijune poglavnika Plenkovića boli što je naša vojska najjača u bivšoj Jugoslaviji (FOTO)

Sada im smeta i vojno snažna i moćna Srbija.

Naime, jučerašnje prisustvo predsednika Vučića na prikazu novoproizvedenog naoružanja i vojne opreme iz domaće namenske industrije za potrebe jedinica Vojske Srbije bio je okidač da pijuni poglavnika Andreja Plenkovića nastave sa napadima, ali i sa otkrivanjem pravog lica, a to je da ih boli snažna i jaka Srbija i njena vojna moć i da im je to rak-rana.

Predsednik je na prikazu naoružanja pokazao kolika je vatrena moć naše zemlje i koliko je snažna naša vojska.

Ova oprema koju smo danas videli značajno povećava vatrenu moć naše zemlje i nastavićemo da ulažemo u našu proizvodnju. Ponosan sam na našu vojsku koja vredno radi na teritoriji Srbije, a "Nore" svi traže – zaključio je Vučić.

Proustaški medij nije časio časa te je objavio vest pod naslovom "Srbi likuju: Bolje smo naoružani od Hrvata! Nadmašili su sve države bivše Jugoslavije, ali postoji jedna caka. Cela je lista zbog rata zanimljivija nego ikad, pogledajte ko je na vrhu".

Informer

Međutim, koliko god im bilo teško, moraju da priznaju da je naša vojska najjača u celoj bivšoj Jugoslaviji, a to je i vojni analitičar Vlade Radulović istakao za njih.

Srbi nikako ne likuju, već samo iznose činjenice.

Naime, vojni analitičar Vlade Radulović objasnio je za ovaj proustaški medij zbog čega je Srbija najbolje rangirana od svih zemalja bivše Jugoslavije.

Povećana izdvajanja za vojsku i višegodišnji proces modernizacije rezultirali su činjenicom da je Srbija u poslednjih nekoliko godina uspela da prestigne Hrvatsku i da zauzme, a zatim i zadrži, prvo mesto kada je reč o zemljama bivše Jugoslavije – ocenio je Radulović.

Maske su definitvno pale, sada je jasno da Hrvati nisu ti koji se zalažu za mir u regionu kao Srbija, već na najprimitivniji način provociraju i prete, ali i  pokušavaju da opstruiraju našu zemlju na putu ka EU.

Međutim, to im neće tako lako poći za rukom, jer sa predsednikom Vučićem Srbija ide u pravom smeru sa jasnim ciljevima – snažna i moćna država Srbija, ali u miru i stabilnosti, nikako u ratu.