22.08.2022.

16:02

Foto: Tanjug

Vesti

Vulin se sastao sa direktorima Rosteha i Rosoboroneksporta

Vulin, koji boravi u zvaničnoj poseti Moskvi, istakao je da su odnosi i saradnja Srbije i Rusije na visokom nivou, baš kao i lični odnosi srpskog i ruskog predsednika, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Informer

Srpski ministar unutrašnjih poslova naglasio je da je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi "Rosteh" izuzetno značajna za unapređenje kapaciteta MUP-a i još veće efikasnosti srpske policije.

Informer

Generalni direktor "Rosteha", general pukovnik Sergej Čemezov, koji je dugogodišnji blizak prijatelj i saradnik predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, odlikovao je ranije u Moskvi Aleksandra Vulina medaljom za izuzetan doprinos razvoju saradnje MUP-a Srbije i "Rosteha".

Informer



Kako je saopšteno, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Bojan Jocić, komandant Žandarmerije Dejan Luković, zamenica načelnika Sektora za međunarodnu saradnju MUP-a Maja Jestrović i koordinator u Sektoru za međunarodnu saradnju Miloš Anđić, dobili su danas u Moskvi medalje direktora federalne službe za vojno-tehničku saradnju Dmitrija Šugajeva za unapređenje vojno-tehničke saradnje.