30.08.2022.

11:49

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vesti

BAHATA ŽAKLINA SA N1 POKUŠALA DA ISPROVOCIRA VUČIĆA, predsednik joj odgovorio: NEMOJTE DA VIČETE! NEĆETE ME NATERATI DA BUDEM NEPRISTOJAN! SVE LAŽETE!

 

Tatalović je upitala predsednika Vučića o saobraćnoj nesreći koja se 2019. dogodila na naplatnoj rampi kod Doljevca, a posle koje je presuđeno vozaču Zorana Babića, bivšeg direktora "Koridora Srbije".

Predsednik Vučić je reagovao smireno i dostojanstveno na histerični nastup novinarke tajkunske televizije.

- Mene nećete naterati da budem nepristojan. To što mislite da bezobriznošću i nepristojnošću možete da me navedete da vam odgovorim na isti način, neću nikada. Tri godine su vodili kampanju protiv moga brata za Jovanjicu, posle nije bilo nijedno "izvinite". Bilo je neophodno da novinar njihove kuće kaže da se to bila laž. Svaki put umesto da se govori o rezultatima, šta možemo da uradimo za struju ugalj, ne, pusti neki laž jer taj ad hominem napad na nekoga, "ti si mi kriv, ti nešto kriješ", moja porodica i ja smo bili narkodileri najveći. Sve što kažete je laž - rekao je predsednik nakon što je Tatalovićeva nepristojno upadala u reč.

Kada je , rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinarke N1.

Predsednik je istakao da je, kada je reč o saobraćajnoj nesreći koja se 2019. dogodila na naplatnoj rampi kod Doljevca, a posle koje je presuđeno vozaču Zorana Babića, bivšeg direktora "Koridora Srbije", dva minuta snimka sa naplatne rampe, još jedna laž koju su spominjali opozicioni političari. 

- Laž je da je vozio Zoran Babić.