Autor: M. Tonić Stojić

01.09.2022.

08:39

Foto: printscreen

Vesti

ANKETA! Pitali smo građane - ŠTA ĆE SE OD DANAS DEŠAVATI NA KiM i hoće li Kurti IKADA PRESTATI SA UGNJETAVANJEM SRPSKOG NARODA!

Prema ovoj odluci tablice Kosovske Mitrovice ne smeju više da postoje na prostoru severa Kosova i Metohije, a državni organi takozvanog Kosova preduzeće sve mere u skladu sa "zakonom" za svako kršenje - istakao je Kurti.

Pitali smo građane hoće li Kurti ikada prestati sa provokacijama i ugnjetavanjima srpskog naroda, da li postoji kompropomisno rešenje i da li će od danas biti tenzija na Kosovu, a neki od odgovora građana su:

- Logično je da će biti ako proba da to uradi zato što je protivzakonito. Radi stvari koje nije dogovorio. Znamo kako se na Kosovu sve dešava mimo zakona jer oni su država za sebe. Vidi da sve više država odbija da prizna Kosovo ili povlači svoje priznanje. Mislim da će probati, ali se nadam da im nećemo dati!

- Popustiće verovatno u zadnji čas. 

- Ne verujem da je to ikome u interesu s obzirom da je inicijativa Otvoreni Balkan započeta od strane našeg aktuelnog režima u dogovoru sa marionetskim vladama regiona. Nikome to ne ide u prilog. 

- Ja mislim da neće, da je to samo još jedan pritisak na našu vlast. Ali mislim da neće uroditi plodom, to je moje mišljenje. 

- Ja sam optimista i mislim da neće.