02.09.2022.

08:44

Foto: printscreen

Vesti

"MORA DA JE PIJAN ČIM TOLIKO VOLI SRBIJU I RADUJE SE SRPSKOM USPEHU"! Zaključak tajkunskih medija - Vučićeva najveća mana to što je napravio najveći sajam vina u regionu!

Tajkunski medij "Nova S" objavila je tekst na portalu sa naslovom "Pijani Vučić šikanirao savetnicu i otimao joj čašu".

Tekst su pustili nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa prijateljima iz Albanije, Crne Gore i regiona otvorio najveći sajam vina u regionu.

Nakon otvaranja manifestacije Vučić je obišao sajam i sa gostima probao vina. To je bio povod tajkunskog medija da krene u novi napad.

Izgleda da to što je predsednik Srbije dobar domaćin, čoveg vedrog duha koji ne mrači, za tajkunske medije je najveća mana i povod da pišu bedne i lažljive tekstove.

Informer

Vučićeva najveća mana je što je napravio najveći i najbolji sajam vina u širem regionu, mana mu je što se šalio i širio pozitivnu atmosferu među gostima iz Albanije, Crne Gore, Severne Makednoije, Slovenije, Italije, Francuske...

Za razliku od njih koji šire mrak sve vreme, najčešće prepisujući tekstove Plenkovićevihmedija. 

Zaključak tajkunskih medija je “Mora da je pijan čim toliko voli Srbiju i raduje se srpskom uspehu”.

Oni polaze od sebe, od mraka u kojem žive oni i njihov gazda, koji se obogatio lopovlukom.

Sramota je biti pozitivan kao Vučić, a za čast i ponos je biti lopov kao njihov gazda. I u tome je sav smisao, sve na čemu počiva njihova politika. Mrak, mržnja i guranje Srbije na dno po svaku cenu.

Oni su zagovornici mraka protiv čega se Vučić svojom energijom, marljivošću, pozitivnošću bori sve vreme. I zato im smeta.