05.09.2022.

13:29

Foto: ATAIMAGES

Vesti

POSLANICI SNS RASTURILI JEREMIĆA: Vuče, ne bi trebalo sedeći da pominješ Vučića, mada i kad stojiš deluje kao da i dalje sediš!

 

Poslanica SNS Milica Nikolić smatra da bi Jeremić trebalo da stoji kad govori o Vučiću:

- Sa toliko štete nanete našoj zemlji, zbog čega mu se Albanci i danas zahvaljuju, ne bi trebalo sedeći da pominje Vučića, koji je od takvih lešinara spasio Srbiju, a kamoli ovako da lupeta i laže. Mada i kada bi ustao, delovalo bi da i dalje sedi.

- Dok je u vreme ovog izdajnika, Srbija dohvatila dno ekonomskog ambisa, a pljačkaška rasprodaja svih državnih firmi ličila na partiju pokera u kome je gladan narod ostajao na ulici praznih džepova, on je u skupocenim hotelima nazdravljao propadanju državnih i nacionalnih interesa - napisala je na Tviteru poslanica SNS Jelena Obradović.

Njena koleginica Olja Petrović podsetila je na sve "Jeremićeve laži":

- 2018. Vučić će priznati Kosovo - neće sresti sa Angelom Merkel, 3 dana posle se sreo - Vučić je pio pivo sa Kurtijem, a zapravo je bio sa ćerkom - nije govorio pre izbora da će Vučić 3. aprila uvesti sankcije…  Zar neko i dalje veruje nešto ovom čoveku?

Je l' me oči varaju, ili savremeni Vuk Branković priča o rasturanju preduzeća i predaji nacionalnih interesa, upitala je poslanica SNS Ana Beloica:

- Podsećanja radi, uništili su ih na stotine i ljude ostavili na ulici, a srpske interese prodali kao na pijaci, pa ih Albanci i dan danas slave. Uzalud vam trud, junaci...

- Reče čovek koji se prodao strancima za čašu viskija i debeli tompus! Ajde Vuče ne lupetaj gluposti više, sačuvaj i ono malo dostojanstva koje ti je ostalo. Tebe na izborima pobedio fiktivni lik, a najveći uspeh ti je glupo pitanje pred MSP, zbog čega te Albanci i dan danas slave! - poručio je poslanik SNS Zoran Tomić.