13.09.2022.

10:17

Foto: Tanjug

Vesti

GOSPODO, PA NISTE U VRTIĆU - CEO NAROD VAS GLEDA! Ćuta i Miloš Jovanović na početku sednice o KiM podžapali se oko toga gde će ko da sedi!

 

Umesto da, se usresrede na temu, a to je Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine, Ćuti i Jovanoviću je bilo važnije ko će od njih da zauzme mesto u prvom redu. O, tugo jesenja!

Ovaj nezreo i neozbiljan gest dvojice narodnih poslanika izazvao je komentare i na društvenim mrežama, a među prvima su reagovale njihove kolege iz Srpske napredne stranke, Jelena Žarić Kovačević i Marko Mladenović.

- Pre početka sednice Narodne skupštine o KiM, Ćuta "prepametni" i Miloš Jovanović "patriota" se svađaju ko će da sedne u prvi red. Srbijo, šta si doživela, ko ti sedi u poslaničkim klupama... je l' to politika koju nudite građanima?! Ko će u prvi red da sedne... - napisala je na Tviteru poslanica SNS Jelena Žarić Kovačević.

- Ovi se posvađaše oko mesta u prvom redu, šta bi tek bilo da je neka "bitnija fotelja" u pitanju? Slika i prilika srpske opozicije! - prokomentarisao je Mladenović.