13.09.2022.

16:10

Foto: Privatna arhiva

Vesti

LAV PAJKIĆ: Vučić raskrinkao laži opozicije i pokazao šta znači biti državnik!

- Pored toga što je osigurao i uverio građane Srbije da će država vešto i odlučno prenebregnuti i ovaj izazov, takođe je do kolena dotukao anti-državnu i anti-srpsku opoziciju. Navikli smo da gledamo kako je naš program superiorniji i u retorici i u praksi ali danas je predsednik i raskrinkao laži opozicije i njihove tvrdnje i takozvane dokaze do te mere da je njihova jadnost u želji za sticanjem jeftinih političkih poena zaista izazivala odvratnost. Svaki građanin mogao je videti da kada bi njima dao vlast to bi bilo jednako nacionalnom suicidu.

S druge strane imaju državnika čiji dometi nadmašuju istorijske izazove i ponosan sam što sam poslanik partije koju on vodi.


Srbi sa Kosova i Metohije sa ponosom i sa sigurnošću da je iza njih Srbija mogu da budu sigurni u svoju bezbednost. Kosovo nije bilo koja politička tema i ovo je ono što antidržavna opozicija ne razume. Kosovo je mera preko koje se meri sve, kako i kaže narodna izreka kakvi budemo na Kosovu takvi ćemo biti doveka! Prvi put nakon dugačke istorijske pauze imamo predsednika koji ispunjava ovaj visoki nacionalni kriterijum. Puna podrška politici našeg predsednika - kaže Pajkić.