18.09.2022.

17:29

Foto: printscreen

Vesti

NEĆEMO NAPUSTITI KIM! Vučić prokrčio put ka normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put - SRPSKI PUT!

Govoreći o formiranju vlade, Vulin je na TV Pink istakao da je najbitnije da Vladu Srbije čine isključivo srpski ministri, a ne da je uređuju ambasadori.

- Bitno je da Vladu Srbije ne formiraju i ne uređuju ambasadori, bitno je da Vladu Srbije ne uređuju obaveštajne službe, bitno je da njihove ucene i njihovi napadi ne odlučuju ko će biti ministri i da u Vladi Srbije nema ni jednog ministra koji nije srpski ministar, to je važno, to je suština - istakao je Vulin.

Dodao je da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja.

- Vučić je zaista prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji. On je u Skupštini pokazao da postoji i treći put - srpski put. To je put koji nije put ni onih koji bi da se predamo Evropskoj uniji i postanemo član NATO pakta i da napustimo Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju niti je to put onih koji ne vide šta je realnost. Aleksandar Vučić je dao jednu snažnu ponudu i politiku o kojoj tek narod u Srbiji treba da razmišlja. Dao je potpuno novu ideju o stvaranju trećeg puta - srpskog puta, srpskog bloka, saveza ljudi koji brinu o Srbiji i srpskom narodu - istakao je Vulin.