22.09.2022.

13:49

Foto: printscreen

Vesti

Naprednjaci održali lekciju iz istorije hrvatskom novinaru koji je besramno napao Vučića!

 

Dotični Puljić zamerio je Vučiću zbog rečenice da "Srbija nije napala nijednu suverenu državu", pa je na izjavio da su "razni Vučići ubijali od Slovenije do Kosova".

Na očiglednu budalaštinu, novinara Ivice Puljića, reagovali su članovi Predsedništva SNS Đorđe Dabić i Đorđe Todorović.

- Potvrđujete onu Dučićevu, Hrvati zaista jesu najhrabriji narod, zato što se ničeg ne stide. Razni Vučići su UBIJANI i to cela porodica Aleksandra Vučića od strane ustaša u Drugom svetskom ratu, dok mu je otac nekim čudom u majčinom stomaku preživeo pokolj. Devedesetih ste “samo” sve kuće Vučića popalili! - napisao je Dabić i dodao:

- Vi, Ivice Puljiću, biste morali raditi na denacifikaciji sopstvenog dvorišta umesto što delite moralne pridike drugima. Jedina ste nacija u Evropi koja otvoreno kliče fašizmu, jedina ste nacija gde ni jedna fudbalska utakmica ne može da prođe bez skandiranja “Ubij Srbina” Sramota Evrope.

Njegov kolega Đorđe Todorović, takođe je održao lekciju iz istorije novinaru iz BiH:

- Je l' to dželat hoće da ispadne žrtva, kad već nisu svi Vučići pali pod ustaški nož? Toliko ste žedni krvi? Teška je hipoteka vaših zločina - od logora za decu, do etničkog čišćenja uz podršku zemlja članica NATOa. Ne budite varvari, već omogućite Aleksandru Vučiću da položi cvet u Jasenovcu.