25.09.2022.

17:40

Foto: printscreen

Vesti

VAŠINGTON POST VEĆ KRENUO U NAPAD! Objavili unapred pripremljen tekst, odmah posle Selakovićeve konferencije za novinare!

Iako je ministar Selaković na konferenciji pokušao da spusti loptu i objasni da nema razloga da se ovakvom suštinski nevažnom papiru pridaje tako veliki značaj, Vašington post je, u očigledno unapred pripremljenom tekstu, osuo paljbu po šefu srpske diplomatije.

Informer

Tekst Vašington posta

Podsetimo, žestoki, sinhronizovani pritisci SAD i EU na Srbiju, kakvi nisu viđeni još od NATO agresije, započeli su odmah po okončanju posete delegacije Republike Srbije Njujorku i Ujedinjenim nacijama

Kao povod za udar na našu državu iskorišćen je uobičajeno birokratski i suštinski nevažan papir koji je šef diplomatije Nikola Selaković potpisao sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovim o bilateralnoj i multilateralnoj saradnji Srbije i Ruske Federacije. Odmah posle sastanka lansirana je unapred dobro organizovana medijsko-politička kampanja sa ciljem urušavanja međunarodnih pozicija Beograda, ali i kao poruka svima drugima kako će svi neposlušni proći.