02.10.2022.

09:44

Foto: printscreen

Vesti

SMETA IM ŠTO NJIHOVE LAŽI NE MOGU DA NADJAČAJU NAŠU ISTINU! Zahvaljujući Informeru i našim dokazima, država je reagovala!

- Ako ovih dana nekome nešto nije bilo jasno, danas je sve jasno. Jasno je da su oni koji su hteli da linčuju mene i moje kolege, hteli to zbog politike - rekao je Vučićević i dodao:

- Oni koji su pokušali da linčuju i mene i druge kolege, zapravo to uradili zbog politike. Bilo je tamo zavedenih žena i ljudi koji su poverovali u grozne laži da mi reklamiramo i podržavamo to što Milošević radi. Međutim, zahvaljujući informeru i našim dokazima, država je reagovala. Mi smo dali dovoljan razlog Tužilaštvu i ostalim nadležnim državnim organima da reaguju. Serijski silovatelj je sklonjen sa ulica i za to je najzaslužniji Informer.

Vučićević je potom objasnio da je Milošević u intervjuu koji je naša redakcija uradila, pokazao da je potpuno neizlečiv i da i dalje ima nagone za silovanjem.

Informer

Dragan J. Vučićević u Jutarnjem programu na televiziji Pink

Napadi zbog politike

- Ovi koji nas napadaju, ne čine to jer su zabrinuti za žene, već zbog politike. Informer im polički smeta, on im je najveća medijska prepreka da na vlast vrate žute, licmere i lažove, za koje znamo šta su uradili Srbiji - zaključio je Dragan J. Vučićević.