06.10.2022.

07:51

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vesti

VUČIĆ BESAN ZBOG SANКCIJA PROTIV SRBIJE NA KOJIMA JE INSISTIRALA HRVATSKA - Očekujte tešku bitku danas u Pragu!

Кako Informer saznaje u Predsedništvu, Vučić će danas u Pragu na samitu Evropske političke zajednice svojim sagovornicima iz EU direktno reći da je ovo strašan skandal!

- Nema više diplomatije i uvijanja! Sve stvari moraju da se nazovi pravim imenom. A ovo jeste najstrašnije licemerje! Odluka EU, da na predlog Hrvatske, kazni Srbiju jeste ozbiljan problem! Posle te i takve odluke očigledno je da Brisel na Srbiju ne gleda kao na  ravnopravnog partnera, nego kao na nekakvog neprijatelja! Pa, kako su to, molim vas, procenili da su Bugari u ekonomskom problemu, pa oni mogu da uvoze rusku naftu, a Srbija kao nije u tom problemu?! Strašno licemerje, odvratna dvoličnost, najprljavija politika. Eto to je ovo što radi EU! I to će im danas u Pragu predsednik Vučić u lice reći. Očekujte veliku bitku za interese Srbije - najavljuje naš sagovornik iz Predsedništva.

Кako saznajemo, predsednik će danas uputiti i važnu i veoma oštru poruku Hrvatskoj na čije insistiranje je rbija stavljena pod “naftne sankcije”