07.10.2022.

08:37

Foto: Printscreen/AP/TANJUG

Vesti

USTAŠKA PATETIKA! Dežmekasti cmizdri kad mediji u Srbiji objave istinu, a kad u Hrvatskoj Vučića nazivaju Hitlerom onda je to "nezavisno novinarstvo i umetnička sloboda"!

Dežmekasti ustaša Plenković danas cmizdri kao malo dete, pa na svojim medijima "kuka" i objašnjava kako Srbija pravi histeriju.

Informer

Naši mediji su samo objavili istinu, pošto je Srbiji EU zabranila od 1. decembra uvoz ruske nafte, a na veliko lobiranje Zagreba, logično je da su današnje naslovne strane medija u Srbiji posvećene tome.

Informer

Izgleda da je Plenković zaboravio nedavnu naslovnu stranu "Ekspresa" kada je na njoj osvanula fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa brčićima poput Adolfa Hitlera. Isto tako, pošto mu je pamćene kratkoročno, na naslovnoj strani pomenutog magazina osvanuo je predsednik naše zemlje koji je nazvan "srpski psiho".

Informer

Da ne zaborvimo da pomenemo izmišljanja ustaških medija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tukao zatvorenike po Petrinji, i još na hiljade izmišljenih priča.

Informer

Dakle, Plenković, kada srpski mediji iznesu istinu, cmizdri, a kada njegovi ustaški brutalno lažu i nagrđuju predsednika Vučića i Srbiju, onda je to za njega "nezavisno nvoinarstvo i umetnička sloboda".