08.10.2022.

11:23

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Samo da pitam licemere koji protestuju, a u isto vreme tuku urednike i novinare, što niste imali protest kada je Goran Jevtić dao intervju za "Danas"

- Ne znam šta da se izjašnjavam. Ja jesam za pooštravanje kazni za silovatelje. Ako neko osuđen 2007. izlazi 2022. godine, iako je dobio najveću moguću kaznu za to delo, posle relativno kratkog vremena on će se naći napolju. Da sam novinar, a nisam, ne bih radio takav intervju, verovatno, ali oni koji protestuju su licemeri i imaju isključivo političku konotaciju - rekao je Vučić i dodao.

Informer

- Licemerje zato što protestuju protiv nasilja, a u isto vreme bi da biju novinare i urednike. Pogledajte, pre nekoliko meseci intervju za "Danas" dao je osuđeni pedofil glumac Goran Jevtić. I on još u intervjuu daje političke pridike kako treba da se ponašamo. Pa što nije bilo protesta tada. Hajde pustite novinare i urednike da rade svoj posao. Nemojte da se folirate da ste vi povređeni ne znam čine, a sve što radite su politički protesti. Spreman sam da se sam založim da se poveća kazna za silovatelje - kazao je predsednik.