22.10.2022.

14:26

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

ŠOLAK PLANIRAO DA UNIŠTI PONOS SRBIJE - TELEKOM! Vučić ga sprečio u tome, zato ga tajkun mrzi i napada u svojim medijima!

Dragan Šolak više ne krije da on lično stoji iza dugogodišnje kampanje koju njegovi tajkunski mediji vode protiv porodice predsednika i Aleksandra Vučića lično.

Šolak, bivši švercer kaseta, naredio je novinarima koji rade u tajkunskim medijima da pišu žešće pljuvačke tekstove protiv Vučića, jer jedino predsednika Srbije nije mogao da kupi svojim prljavim parama.

Da je bilo suprotno, i da je uspeo u tome, verovatno bi ga, kao i ostale, kovao u zvezde. Milo Đukanović je pravi primer za to.

Informer

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprečio je Šolaka da unšti ponos Srbije, kompaniju Telekom Srbije i tako dospeo na mesto broj jedan na listi ljudi koje ovaj tajkun mrzi iz dubine duše.

Posle ovih poslednjih napada, jasno je postalo svima da iz toga proizilazi i višegodišnja kampanja napada na porodicu predsednika Srbije i to, naravno, u medijima koje tajkun plaća svojim prljavim parama.