23.10.2022.

22:39

Foto: printscreen

Vesti

VUČIĆ JE POLITIČKI MASTERMAJND! Mislim da su naučili da Srbija više nema vladu koju prave tajkuni i ambasadori, već onu koja radi isključivo u interesu građana!

- Nadam se da do toga neće doći, ali mislim da je potpuno jasno predsednik sada dao poruku i strancima da je spreman da ide dotle i da žtrvuje svoju poziciju. Čak i da se to desi, nadam se da nikada nećemo doći do toga, ali čak i da se desi, dok je SNS ta politika se neće menjati tako da nama će predsednik time kupiti neko dragoceno vreme, ali odgovori će uvek biti isti, dok je SNS - rekla je Brnabić u emisiji "Hit tvit" na Pinku.

Ona je rekla da je Vučić "politički mastermajnd" i da nikada ne povlači potez, a da nema isplanirana tri poteza unapred i alternativne poteze.

- Mislim da nikada nećemo doći do toga da se nalazimo u toliko bezizlaznoj situaciji da on mora da nam kupi šest do devet meseci tako što će podneti ostavku, ali je izuzetno odgovorno da neko kaže ''Mene ne zanima funkcija' - jer on ne može da ima sledeći mandat", rekla je Brnabić i dodala da joj je čast da radi rame uz rame sa takvim čovekom.

Brnabić je rekla da u čitavom svetu znaju za Vučića i Srbiju kao zemlju koja u teškim vremenima vodi samostalnu i nezavisnu spoljnu politiku.

- Mislim da su naučili da Srbija više nema vladu koju prave tajkuni i ambasadori, već ima vladu koja je tu da radi u interesu isključivo našeg naroda i naše zemlje - dodala je Brnabić.