26.10.2022.

13:01

Foto: printscreen

Vesti

OČEKUJEM DA U JULU RADIKALIZUJETE PROTEST ZBOG GREJANJA, PA DA NA ULICU IZAĐETE NE SAMO U KRATKIM RUKAVIMA, NEGO I U BERMUDAMA! (VIDEO)

 

- Vi, narodni poslaniče, proslavili ste, kao jedinstven slučaj, protest u kratkim rukavima zbog odlaganja grejne sezone.... Očekujem da to bude vaša politička agenda i ubuduće, da to uvek može da bude razlog za protest. To može da vam bude razlog za protest i u julu i u avgustu. Izaći ćete ponovo u majicama sa kratkim rukavima i protestovati zašto lokalna samouprava ne pusti grejanje - rekla je mandatatarka i dodala:

- Napolju je 25 stepeni, ali je neophodno da ima grejanja i to je dobra agenda za političku borbu. Dakle, u svakom trenutku, u oktobru kada je 25 stepeni, u julu kada je 28, u avgustu kada je 42, vi izađite i protestujte, tražite od lokalne samouprave da uključi grejanje, inače ćete još da radikalizujete proteste, pa ćete umesto u samo majicama sa kratim rukavima, izaći u radikalnije proteste u majicama sa kratkim rukavima i bermudama i to je takođe dobra zelena agenda. Kada je između 22 i 25 stepeni temperatura, mi treba da uključimo grejanje pa onda da zagadimo životnu sredinu za koju se borite i to je zaista vrlo dobro utemeljeno činjenicama... Čestitam vam na toj političkoj agendi!