01.11.2022.

16:52

Foto: privatna arhiva

Vesti

NASILNICE, NIKADA NEĆETE OSUDITI PORODIČNO NASILJE ĐILASA, ILI POZIV VESELINOVIĆA NA SILOVANJE ANE BRNABIĆ! Bakarec: Kako je napad na Vučićevića "borba za prava žena"?!

Bakarec je objasnio da je napad na Informer samo paravan za vandalizam. 

- "Borba za prava žena" ove male grupe nasilnica, je samo paravan za vandalizam, nasilje i mržnju prema neistomišljenicima! Pripadnice ove grupe nasilnicsa su pre nekoliko nedelja dva puta izvršile fizički napad na novinara, glavnog i odgovornog urednika "Informera". Prvi put su Dragana Vučićevića udarile u glavu, a drugi put su ga šutirale! Gde je tu "borba za prava žena"? Ove nasilnice nikada neće osuditi porodično nasilje Dragana Đilasa! Nikada neće osuditi poziv Željka Veselinovića na silovanje Ane Brnabić! Nikada neće osuditi nasilje jedne žene nad nemoćnom staricom, gde je posledica nasilja bio polomljen kuk starice - piše Bakarec.

Podsećamo, aktivisti udruženja "Ženska solidarnost" divljački su danas još jednom napali redakciju Informera. Protestni skup na kome se oko 13 časova okupilo oko 50 demonstranata pretvorio se u nasilničko orgijanje u centru Beograda tokom kojeg je prećeno, čak i ubistvima, urednicima i novinarima našeg lista, dok je fizički napadnuto više ljudi koji nemaju nikakve veze s našom redakcijom!