11.11.2022.

21:47

Foto: printscreen Twitter

Vesti

KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?! Nova S objavila totalnu neproverenu vest, LAŽ, nikoga čak nisu ni pitali za komentar?!

Možda ovo u današnje vreme i ne čudi, ali ne možemo da se ne zapitamo, zašto?

Novinari Nove S objavili su vest na osnovu objave koju je postavio neko pod pseudonimom na Tviteru.

Navodno, pukao je potporni zid u Grdeličkoj klisuri.

Pritom, nikoga nisu ni pitali za komentar.

Pogledajte kako izgleda novinarstvo Nove S.

Informer

Informer

Ovim povodom oglasili su se i Koridori Srbije.

Nema nikakvih pukotina na potpornim zidovima u Grdelici i sve kosine su stabilne, utvrdili su inženjeri Koridora Srbije koji su danas nakon objava na društvenim mrežama o pukotinama u klisuri obišli ovu trasu auto-puta.

Kako navode, neki mediji preneli su bez provere fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je potporni zid na auto-putu kroz Grdeličku klisuru uz komentar da je napukao zid, a odmah nakon objave dežurna ekipa inženjera otišla je na trasu auto-puta i ustanovila da pukotina nema.

Slika koja se pojavila prikazuje mesto na kojem je prekinuto betoniranje tokom izgradnje, a takvo je stanje otkako je stabilizacija kosine završena i ništa se nije menjalo u proteklom periodu.

Zbog uznemirenja javnosti inženjeri Koridoda Srbije sutra će izaći na trasu i uraditi vanredno očitavanje pomeranja na svim kosinama u Grdeličkoj klisuri.

Podsećaju da su 2019. godine uspostavili stalni monitoring na kosinama u ovoj klisuri i da do sada nikakva pomeranja nisu uočena, te napominju da se saobraćaj kroz Grdeličku klisuru odvija nesmetano, uz najviši stepen bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.