14.11.2022.

12:07

Foto:

Vesti

Petković odgovorio Radi: Ponizno se nudi Kurtiju i upinje da kriminalizuje Srpsku listu i srpski narod na KiM, kako bi došla u priliku da se bori za nezavisno Kosovo

- Situacija na KiM nikada nije bila teža, a Rada Trajković, za koju niko od Srba sa KiM ne glasa, ponizno se nudi Aljbinu Kurtiju i upinje da kriminalizuje Srpsku listu i srpski narod na KiM, ne bi li kao nekada sa ogromnim zadovoljstvom došla u priliku da se bori za nezavisno Kosovo - izjavio je Petković.

Istovremeno, od Petra Petkovića, Radu Trajković brane Albanci, a jedna od najglasnijih u toj odbrani je rođaka Ramuša Haradinaja, Meliza Haradinaj.

Bivša šefica diplomatije lažne države Kosovo Meliza Haradinaj stala je uz predsednicu Evropskog pokreta Srba sa KiM i miljenicu zapadnih službi i prištinskih tzv. vlasti Radu Trajković koja napada predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku listu.

Meliza Haradinaj podelila je na Twitteru u krajnje afirmativnom kontekstu, izjavu iz emisije “Utisak nedelje” koju je dala Rada Trajković, i time jasno pokazala na čijoj je strani.

Informer