18.11.2022.

18:15

Foto: Beta

Vesti

LICEMERI! Šta god Vučić uradio, tajkunskim medijima smeta i “menjaju ploču” kako im odgovara

U trenucima dok Vučić bije bitku za očuvanje mira i stabilnosti, bitku za živote Srba na Kosovu i Metohiji, tajkunski portal Danas sa podsmehom i besom pre dve nedelje pisao je “Još jedno dramatično obraćanje predsednika Vučića pred nama: Šta ćemo novo čuti narednih dana?”

Informer

Sada kada Vučić ima važna putovanja zarad istog cilja, gore navedenog, tajkunski medij, poput Nove s opet sa podsmehom piše: “Šta se dešava sa Vučićem: Ponašanje predsednika u poslednje vreme je enigma za sve”, pišući u tekstu da se Vučić ne obraća javnosti jer nema objašnjenje za to što su Srbi sa KiM verifikovali mandate, predstavljajući to kao da su se vratili u skupštinu samoproglašenog Kosova.

Informer

Iako je svima jasno da su Srbi bili prinuđeni da napuste institucije i da se verifikacijom mandata nisu vratili u parlament tzv. Kosova, već da su na taj način sprečili Aljbina Kurtija da sa podobnim Srbima poput Rade Trajković ostvari pakleni plan i osveti se našem narodu, to nije važno tajkunskim medijima, već nastavljaju da pišu kako im je volja.

Kao što je poznato, Kurtijev plan je bio da mesta koja su zagarantovana za predstavnike Srpske liste popuni sa onim Srbima koji podržavaju Prištinu i Kurtija, a ne Beograd i ne srpski narod na Kosovu.

To tajkunskim medijima nije važno, oni će svaku priliku iskoristiti na udare na predsednika i da pokušaju da mu se podsmehnu i još jednom pokažu koliko su licemerni.

I tako su već bezbroj puta uradili: kada Vučić kaže “levo”, oni pitaju zašto “levo”, a kada, primera radi, kaže “desno”, tajkunskim medijima opet ne odgovara, već pitaju “zašto desno”.

Tako i sada, ne odgovara im ni kada se oglašava, ni kada se ne oglašava, ni kada se obraća, ni kada se ne obraća.

Ipak, postalo i više nego jasno zašto se tako ponašaju i da im od svega najteže pada ono što Vučić stalno ponavlja, a to je Srbija, Srbija i samo Srbija!