01.12.2022.

21:32

Foto:

Vesti

POLITIKA NENADA RAŠIĆA JE "LEVA RUKA-DESNI DŽEP"! Todić: Sklopili su koaliciju protiv srpskog naroda na KiM, ali Srbi na ovim prostorima imaju Vučića koji se bori za naše interese

Todić je za Informer istakao da je politika Nenada Rašića "leva ruka-desni dzep" i da je s tim namerama zaseo u ministarsku fotelju.

- Očigledno je da je politika Nenada Rašića "leva ruka-desni dzep" i da je s tim namerama zaseo u ministarsku fotelju, što je večeras i pokazao u izjavi za Šolakovu televiziju, samo dan pošto je na sličnom glasilu juče Srbiju napadao Aljbin Kurti - rekao je Todić i dodao:

Informer

- Po principu sličan se sličnom raduje, Rašić, Trajkovć i Kurti sklopili su koaliciju protiv srpskog naroda na KiM, ali Srbi na ovim prostorima imaju svog predsednika Aleksandra Vučića koji se bori za naše interese i neće dozvoliti da nam Kurti i njegovi posilni kroje sudbinu. Predsednik Vučić je večeras hrabro i beskompromisno stao u odbranu srpskog naroda na KiM i to je izazvalo očiglednu nervozu kako u Prištini, tako i u njihovim centrima u Beogradu čim su krenuli u sinhronizovanu kampanju. Jedno je izvesno - što oni više napadaju i otimaju, to su Srbi na KiM od Leposavića do Štrpca čvršći i jedinstveniji u odgovoru na njihov teror.