02.12.2022.

12:13

Foto:

Vesti

"NE ZNAMO ČAK NI ZA ŠTA GA OPTUŽUJU!" Oglasio se sin uhapšenog Srbina na KiM, porodica mnogo zabrinuta zbog jedne stvari

Bojan Milosavljević je za Kosovo onlajn istakao da je, nakon informativnog razgovora u Istoku, njegov otac prebačen u pritvorsku jedinicu u Prištini i da je porodica zabrinuta za njegovo zdravlje.

- Još ne znamo ništa, ne znamo čak ni za šta ga optužuju, zašto je uhapšen. On je otišao u Istok zbog spora u vezi sa nekretninom koja je na ime njegove majke, koju je uzurpiranao Albanac - rekao je Milosavljević.

On je naveo da je njegov otac na KiM odlazio mnogo puta i da nikada nije imamo nikakvih problema.

- On je penzioner, čovek u godinama (63), ima problema sa visokim pritiskom i zabrinuti smo za njegovo zdravlje - rekao je Milosavljević Gavrilo.

Milosavljević se javio iz Prištine da obavesti porodicu da je uhapšen i od tada oni ne znaju ništa o njemu.

Kako je saopštila Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Gavrilo Milosavljević je uhapšen u četvrtak u opštini Istok zbog sumnje da je navodno učestvovao u ratnom zločinu. Kancelarija za KiM je navela da je odmah je po tom saznanju angažovala advokata koji će danas u pritvoru u Prištini posetiti Milosavljevića i pružiti mu punu pravnu zaštitu.