03.12.2022.

10:05

Foto:

Vesti

HRVATI PRESREĆNI ZBOG RADE TRAJKOVIĆ! Jedva dočekali da podrže ANTISRPSKU POLITIKU!

Povodom imenovanja Rašića za ministra u tzv. kosovkoj vladi i Trajković za njegovu savetnicu, Hrvati su jedva dočekali da podrže antisrpsku politiku.

Poznata opozicionarka Rada Trajković otvoreno radi za prištinsku vlast i promoviše nezavisnost Kosova, a Hrvati su jedva dočekali ovakvu političku figuru koja otvoreno iznosi antisrpske stavove i to što je umesto Republike Srbije izabrala crveno-crni barjak Aljbina Kurtija.

Informer

Vesna Pusić, hrvatska političarka i bivša ministarka spoljnih poslova Hrvatske, pružila je podršku Radi Trajković.

Svaka čast gospođo dr Trajković. Svaka promena na bolje počinje s pametnim i hrabrim pojedinkama/pojedincima. Znam da nije ugodno, ali je ispravno i časno. Na kraju to bude ipak najvažnije – napisala je Pusić, na šta je usledio odgovor Rade Trajković:

– Vesna, hvala Vam. Puno znači Vaša podrška.

Rada Trajković jedino što je pokazala u svom dosadašnjom političkom delovanju da je njen jedini interes kako će služiti administraciji lažne države i raditi apsulutno sve protiv interesa srpskog naroda.

Dvojac koji je izabran ima cilj da se izbori za nezavisnost Kosova, a Hrvatima sve što je protiv srpskog naroda odgovora i jedva čekaju da likuju.

Bonus video: