08.12.2022.

14:24

Foto: printscreen

Vesti

MALTRETIRANJE SRBA NA KIM NE PRESTAJE! Doterali cisternu do podruma, ROSU SVAKOG TRENUTKA TREBA DA POČNE DA PRETAČE VINO PETROVIĆA!

Kako Informer saznaje, ROSU i carinici su doterali cisternu do podruma i i svakog trenutka treba da počnu da pretaču vino Petrovića, narod su izgurali sa strane.

Podsetimo, naoružani pripadnici tzv. kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrovića u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino, a jedan od članova porodice, sin Milan, preti da će izvršiti samoubistvo.

– Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek’ se vrati kamion, kunem se, skočiću – preti Milan sa krova kuće, dok jedan od meštana pokušava da ga spreči, a majka vrišti i kuka na sav glas:

– Je l’ imate vi decu, sklonite se mooolim vas – jauče jadna žena.

– Ovo je nečuveno. Maltretiraju nas već drugi dan zbog sopstvenog vina. Pa i kada čovek napravi prekršaj u saobraćaju plati kaznu i nastavi da vozi dalje, a ovo je čisto iživljavanje. Ne samo moja prodica već i ostali žitelji Velike Hoče su revoltirani, okupljeni su oko vinice, ali su tu i pripadnici (tzv.) kosovske polciije sa pet policijskih automobila i tri kombija carine – kazao je Petrović.