10.12.2022.

10:30

Foto:

Vesti

MONSTRUOZNO! Tajkunov urednik sprda se s Kurtijevim terorom i stradanjem našeg naroda! (FOTO)

Naime, Gerogiev je podelio fotografiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra odbrane Miloša Vučevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije Milana Mojsilovića, koji su se sastali kako bi razgovarali o situaciji na Kosovu i Metohiji i teroru koji premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sprovodi nad srpskim narodom. Šolakov urednik je uz fotografiju objavio komentar: “Na vest iz Dohe”, aludirajući na pobedu hrvatske reprezentacije nad Brazilom na Mundijalu u Kataru.

Informer

Primetno je da Vučić, Vučević i Mojsilović imaju zabrinute izraze lica, ali svakom normalnom čoveku je jasno da je to zbog toga što su zabrinuti za sudbinu Srba u južnoj pokrajini i da rade sve što mogu kako bi sačuvali mir i stabilnost koje Kurti ugrožava, ali da će držani vrh maksimalno zaštititi srpski narod na KiM i neće dozvoliti pogrome i nove “Oluje”.

Monstruozno je što se Georgiev sprda sa patnjom srpskog naroda na Kosmetu, koji leže i budi se sa strahom. Očigledno je Šolakovom uredniku Kurtijev teror smešan, kao i stradanje Srba, što je još jedna potvrda da su on i njegov gazda uvek protiv Srbije i srpskog naroda.