14.12.2022.

19:28

Foto: facebook.com

Vesti

ŽIVIĆ: Kurti nastavio sa sakupljanjem sebi lojalnih Srba kako bi zagorčali život našem narodu na KiM

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Aljbin Kurti je nastavio sa sakupljanjem sebi lojalnih Srba koji su spremni da budu sluge u njegovoj Vladi kako bi zagorčali život Srbima na Kosovu i Metohiji, ali i da budu palica u rukama Prištine kako bi mogli da udaraju na naš narod i one koji nisu spremni da budu poput njih.

U tom smislu danas je Nenad Rašić, nakon što je glasao da se oduzimaju srpska imanja na severu i prave baze Kurtijevih specijalaca oko srpskih domova danas je ka sebi uzeo i Bobana Bogdanovića,  osvedočenog lažova koji služi kao džuboks da pljuje po onima kojima nije do članka, poput potredsednika Srpske liste Milana Radoičića.

Njegove laži i optužbe protiv predsednika Aleksandra Vučića, gospodina Radoičića i ostalih su ulaznica pod skute Aljbina Kurtija, a Bogdanović sa Rašićem i Trajkovićkom nastoje da zarad nešto para izmisle najgore laži, ugrožavajući interese srpskog naroda.

Naš narod dobro zna da koga Bogdanović, Rašić i Trajkovićka napadaju taj je branitelj srpskih interesa i srpskog naroda i direktni protivnik svima koji Srbe žele da proteraju.