16.12.2022.

00:43

Foto: A. Grbović

Vesti

KAKVI RATNI ZLOČINI, MOJ MUŽ JE BIO RADNIK POLICIJE! ZA SRBE NEMA PRAVDE! Supruga poslednjeg uhapšenog Srbina sa KiM ispričala kako je saznala da joj je muž odveden u Prištinu!

- Nikakvu informaciju nismo imali do 21:30, a on je uhapšen oko 18 sati. Otišla sam u južni deo, u policijsku stanicu, gde su bili veoma neljubazni. Bila sam sa ćerkicom, čekali smo više od sat vremena - kaže Suzana za Informer. 

Ona kaže da su policajci bili veoma neljubazni.

- Izdrali su se, nisu nam dali da uđemo unutra. Tražila sam informaciju od njih da li je tačno da je uhapšen i gde se nalazi. Jedan policajac nam je rekao da su Slađana prebacili za Prištinu i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati - kaže ona.

Suzana dodaje da je policajcima rekla da je njen suprug bolestan i da kod sebe nema lekove.

- Kazala sam im da on ima cirozu jetre, da je dijabetičar i da ima miom na glavi. Razgovarala sam sa policajcima na kapiji jer su nas isterali iz stanice. Kada smo krenule ćerka i ja kući, jedan policajac, Albanac, je potrčao ka nama i rekao nam da je moj suprug prebačen za Prištinu, da ne možemo da ga vidimo i da je optužen za ratne zločine - govori Suzana.

Ona kaže da za Srbe na KIM nema pravde i da je teror nepodnošljiv.

- Kakvi ratni zločini kad je on bio radnik policije - zapitala je ona.