02.01.2023.

12:02

Foto: Tanjug/Printscreen

Vesti

SUMANUTI NAPADI USTAŠKIH MEDIJA NA SRBIJU! Umiru od zavisti jer je Beograd bio centar jugoistočne Evrope u novogodišnjoj noći!

 

Mediji poput “dnevno.hr” i “jutarnji.hr” nisu prezali da i Novu godinu započnu bolesnim napadima na Beograd, Srbiju i Aleksandra Vučića.

“Dnevno.hr” objavio je vest sa naslovom “Jad i beda, ovako žove Srbi dok Hrvatska niže uspehe. Vučićeve laži izlaze na videlo”, jasno je iblo svakom čitaocu koji je ušao u tekst da je vest potpuno neargumentovana i prepuna mržnje i ljubomore prema Srbiji i njenom lideru Aleksandru Vučiću.

Informer

“Jutarnji.hr” pokušao je biti kreativniji sa naslovom “Srbija grca u inflaciji, narod plaća za tešku glupost Vučićevih kadrova”, ali sa svojim kolegama koji su rešili da novu godinu započnu pljuvanjem Srbije dele isti sadržaj – vest prepunu laži i zavisti.

Lažima i pljuvačkim tekstovima pokušavaju da sakriju očiglednu činjenicu, a to je da su besni što se i za Novu godinu videlo da su zabačeno selo Habsburške monarhije, dok je Beograd bio centar jugoistoka Evrope!

Podsetimo, oči jugoistočne Evrope i velikog ostatka sveta bile su uprte u Beograd i njegov deo Beograd na vodi tokom dočeka 2023. godine.Spektakularni vatromet na Sava promenadi počeo je u tačno u ponoć.

Veliki vatromet organizovan je laserskom projekcijom, a pratila ga je muzika posebno komponovana za ovaj događaj, a definitivno je događaj koji do sada nije viđen u regionu, a i šire.