09.01.2023.

09:43

Foto: printscreen

Vesti

ŠTA JE ZAJEDNIČKO KURTIJEVOJ RADI, SANDULOVIĆU, TAJKUNSKIM MEDIJIMA I GRUPICI LJUDI U MITROVICI? Relativizacija Kurtijeve odgovornosti za napade na srpsku decu i sirenje terora na severu!

 

Gotovo istovremeno, kada grupica ljudi, očigledno instruirana od Kurtijeve Rade Trajković, organizuje protest protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici, u tajkunskim medijima pojavljuje se serija tekstova u kojima se relativizuje odgovornost prištinskog premijera Aljbina Kurtija za zločin u Štrpcu na Badnji dan.

Informer

Za tajkunske medije odgovornost za pokušaj ubistva dvojice srpskih dečaka, Stefana i Miloša, nije na politici sukoba koju zagovara Aljbin Kurti, već nekakva, kako kažu, huškačka politika, ali ne navode čija.

Informer

Na taj način, namerno prećutkujući da je zločin počinio kosovski Albanac, pripadnik takozvane KBS, nad nedužnim Srbima, tajkunski mediji ovaj nemili događaj pokušavaju da relativizuju i iskoriste za novi u seriji napada na aktuelnu vlast u Srbiji.

Informer

Ovoj, ne prvi put viđenoj, kampanji protiv Srbije, pridružio se i lider minorne Republikanske patrije Nikola Sandulović, koji nemilice i bez ikakvog valjanog razloga otvoreno napada predsednika Vučića, što su jedva dočekali šiptarski mediji, praveći od toga veliku priču.

Informer

Informer