10.01.2023.

18:37

Foto: printscreen

Vesti

ŠTA JE OVO, VUČIĆU?! Nemci protestuju protiv širenja rudnika, specijalci bacaju ženu u blato, a o tome piše baš tajkunski portal! OD FON KRAMON NI TRAGA NI GLASA!

Ni manje ni više, nego baš tajkunski medij piše o ovom događaju i objavljuje fotografije na kojima se vidi nekoliko specijalaca koji su jednu ženu oborili na pod. 

Pritom, demonstranti nisu blokirali međunarodni auto-put, kao što je to bio slučaj u Srbiji, već samo deo oko rudnika.

I kako su to Nemci rešili? Po kratkom postupku. Nema medija koji će da napadne državu, policiju, nema silnih "zaštitnika ljudskih prava" koji su se digli protiv policajaca koji su samo radili svoj posao kada su demonstranti ustali protiv projekta "Jadar" u Srbiji i blokirali auto-put Beograd-Zagreb.

Informer

Informer

Policija u Nemačkoj "uklanja" ženu koja protestuje

Gde je u Nemačkoj Viola Fon Kramon da protestuje kada specijalci ženu bacaju u blato?!

Ovo je politika kojom se vodi Nova.rs kada je u pitanju bilo kakva akcija protiv države. Kada je u pitanju Srbija, važe jedna pravila izveštavanja, ali ako se radi o Nemačkoj, onda je to već drugačije.

Tamo policajce ne optužuju za prekomernu upotrebu sile, kao što to rade u Beogradu. U Srbiji, normalno je biti protiv organa javnog reda i mira i protiv svih institucija, države, a posebno protiv predsednika Aleksandra Vučića. To je logika kojom se služe tajkunski mediji. 

A pogledajte kako se nemački specijalci ophode prema protestantima.